Boka

Bokning

Boka tid i verkstaden

Bilinformation

Välj en eller flera tjänster

Lägg till Däckhotell

Kontaktuppgifter

Skicka bokningsförfrågan

Skriv in dina uppgifter och markera tjänsterna du behöver hjälp med så kontakter en av våra medarbetare dig. Hittar du inte tjänsten du är ute efter? Skriv i kommentarsfältet eller kontakta oss på 08 - 93 93 08 - info@fast-car.se

FAQ

Svar på ofta förekommande frågor

Vi är Dodge auktoriserade samt RAM auktoriserade men vi är även ledande specialister på alla amerikanska bilmärken.

Vår personal är utbildade på de amerikanska bilarna och har många års erfarenhet. Vi har märkesspecifik utrustning så som specialverktyg och diagnosutrustning samt att vi endast använder oss av originaldelar.

För att vi ska hinna jobba med bilen under dagen så rekommenderar vi att bilen lämnas in mellan 07:00 till 09:00.

Kommer bilen in efter 09:00 så behöver vi ibland behålla bilen till nästkommande dag.

Ja! Vi följer den serviceplan som finns för just din bil och alla reparationsanvisningar som varje biltillverkare har bestämt.

Själva lånebilen är kostnadsfri. Ni betalar endast bränslet för den sträckan ni kört. Lånebilen lämnas ut fulltankad och återlämnas fulltankad. Tankning kan ske på närliggande tankstation.

Rökning samt husdjur är inte tillåtna i lånebilarna. Eventuella parkeringsböter som bilen får under den perioden ni lånar bilen kommer faktureras er.

Ja! Se bara till att boken ligger framme när ni kommer in för service så löser vi resten. Har din bil en digital bok så ser vi till att den fylls i på korrekt sätt.